Translate

Zoeken in deze blog

dinsdag 11 maart 2014

Workshop: 'Papier & porselein'

Laat die maandag(en) maar komen, olé!
Zeker als er die dag een workshop op het agenda staat.
Gisteren vriendelijk kennis gemaakt met Papier & Porselein, oftewel papierporselein.
De workshop ging door bij 'Artmind' thuis.

Een warme welkom van Mitsy, 'n klaar en heldere uitleg bij een tasje koffie & zelfgebakken koekjes, en we gingen van start.

Je kan namelijk van alles doen met deze materie! We hebben de hele dag van alles uitgeprobeerd, tips opgevolgd... en als er iets mislukt dan kan je 't boeltje gewoon weer kneden en opnieuw beginnen.
En dat hebben we dan ook maar gedaan, onder het deskundige oog van onze gastvrouw.Ik was even van de wereld, Mitsy had een lekkere lunch voorzien dus we konden ons voor de volle 100% concentreren op onze creaties-in-spe. Wat een zaligheid.

Zo leerden we oa ook dat je een kleurtje kan geven aan die zachte pasta, dat allerhande structuren te pas kunnen komen én dat de tijd vleugels-met-turbo-injectie krijgen kan.Want ineens is het voorbij, die dag.
Wat de dag eens zo mooi kleurde, was het aangename gezelschap. Samen genieten aan de tafel, met de handen aan het rollen en het kneden en eens mogen 'piepen' bij mekaar. Want leren, dat doe je van iedereen.
Op naar de volgende, en die beloofd een 'malle' maandag te worden.
Eéntje om te plukken ;)

1 opmerking:

  1. Het was echt een hele fijne dag in heel fijn gezelschap en je klopt de nagel op de kop: we leren van elkaar! Fijn dat je erbij was, Lieve! XO

    BeantwoordenVerwijderen